ΤΙΜΕΣ & ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ / Επικοινωνία


Για κρατήσεις / τιμές

τηλέφωνο 0030- 6944 640420

portokatsiki.blu@gmail.com

Επαρχιακή οδός Αθανίου-Νηράς

Αθάνι 31082 ΛευκάδαΌροι κράτησης

Προκαταβολή και εξόφληση

Όλες οι κρατήσεις απαιτούν 50% προκαταβολή του συνολικού ποσού της κράτησης και τουλάχιστον την αξία δύο διανυκτερεύσεων. Μπορείτε να πληρώσετε την προκαταβολή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα MASTERCARD / EUROCARD – MAESTRO – VISA. Η πλήρης εξόφληση της αξίας της κράτησης γίνεται την ώρα της άφιξης στο κατάλυμα.

Άφιξη-Αναχώρηση :

 Ώρα άφιξης: μετά τις 14.00 /  Ώρα αναχώρησης: Έως τις 10.00 πμ

Κόστος ακύρωσης της κράτησης

Για ακύρωση 30 ημέρες πριν την άφιξη δεν γίνεται χρέωση ακυρωτικών και τυχόν καταβληθείσα προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο. Για ακύρωση ή αλλαγή από 29 μέχρι 1 ημέρες πριν την άφιξη θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών, που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Ζημίες και φθορές
Σε περίπτωση πρόκλησης φθορών εντός του δωματίου ή στον ευρύτερο χώρο του καταλύματος οφειλόμενη σε δόλο ή αμέλεια του πελάτη, το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων του, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αλλά με μετρητά ή με άλλον τρόπο, το κατάλυμα θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη, άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Περιορισμός ευθύνης
Κάθε επισκέπτης είναι υπεύθυνος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα, για την ασφάλιση και φύλαξη των προσωπικών του ειδών, χρημάτων, οχημάτων . Το κατάλυμα ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για απώλεια/ζημία αντικειμένων του πελάτη.

Δεν επιτρέπονται: τα κατοικίδια ζώα, το κάπνισμα εντός των δωματίων, τα πάρτυ, το άναμμα φωτιάς στον εξωτερικό χώρο. Ισχύουν οι συνήθεις ώρες κοινής ησυχίας.

Προσφέρεται ασύρματο WI-FI. Το πρώτο πακέτο δεδομένων 2 GB παρέχεται δωρεάν. Κάθε επιπλέον πακέτο κοστίζει 20 ευρώ.

Διατίθεται δωρεάν μη φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης στην ύπαιθρο.

Πραγματοποιώντας μία κράτηση δηλώνετε πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω πολιτικών διαμονής, κρατήσεων, πληρωμής και ακύρωσης του καταλύματος. Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται παραπάνω ισχύουν για όλες τις κρατήσεις που γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

 

MHTE 00000795163, 00000795243