ΤΙΜΕΣ & ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ / Επικοινωνία


Για κρατήσεις / τιμές

τηλέφωνο 0030- 6944 640420

portokatsiki.blu@gmail.com

Επαρχιακή οδός Αθανίου-Νηράς

Αθάνι 31082 Λευκάδα 

Άφιξη-Αναχώρηση :

 Ώρα άφιξης: μετά τις 14.00 /  Ώρα αναχώρησης: Έως τις 10.00 πμ

Για κρατήσεις απαιτείται προκαταβολή 50% της συνολικής αξίας της διαμονής. Στην περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο αν η ακύρωση δηλωθεί το αργότερο 30 ημέρες πριν την άφιξη.

 

Ζημίες και φθορές
Σε περίπτωση πρόκλησης φθορών εντός του δωματίου ή στον ευρύτερο χώρο του καταλύματος οφειλόμενη σε δόλο ή αμέλεια του πελάτη, το κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε χρέωση του ποσού της ζημίας που υπέστη, συμπεριλαμβανομένης της ζημίας λόγω διακοπής των δραστηριοτήτων του, στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αλλά με μετρητά ή με άλλον τρόπο, το κατάλυμα θα απαιτήσει την άμεση καταβολή του ποσού της ζημίας που υπέστη από τον πελάτη, άλλως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Περιορισμός ευθύνης
Κάθε επισκέπτης είναι υπεύθυνος, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο κατάλυμα, για την ασφάλιση και φύλαξη των προσωπικών του ειδών, χρημάτων, οχημάτων . Το κατάλυμα ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για απώλεια/ζημία αντικειμένων του πελάτη.

Δεν επιτρέπονται: τα κατοικίδια ζώα, το κάπνισμα εντός των δωματίων, τα πάρτυ, το άναμμα φωτιάς στον εξωτερικό χώρο. Ισχύουν οι συνήθεις ώρες κοινής ησυχίας.

Προσφέρεται ασύρματο WI-FI. Το πρώτο πακέτο δεδομένων 2 GB παρέχεται δωρεάν. Κάθε επιπλέον πακέτο κοστίζει 20 ευρώ.

Διατίθεται δωρεάν μη φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης στην ύπαιθρο.

 

 

MHTE 00000795163, 00000795243